Om oss

Pemco Additives AB grundades 1997 av en grupp människor som jobbat med kemi med inriktning på bränsle och smörjmedel hela sitt yrkesverksamma liv. Arbetet påbörjades med att få fram en komplett portfölj av produkter för detta område. Vår första samarbetspartner var Infineum och sedan har de följts av många fler.

Vi har nu arbetat med detta i mer än 15 år och hittat vår struktur och marknad men vi är inte nöjda med de utan fortsätter att förbättra och förändrad oss för att på bästa sätt anpassa oss till en mycket dynamisk marknad. Vårt kontor och laget som är på 5000 m2 är beläget på Exportgatan 49 i Göteborg, denna närhet ger oss en enastående flexibilitet och leverans precision. Vi arbetar enligt ISO och omsorg och ansvar, alla våra produkter är i enlighet med REACH och med ett stort focus på miljö och omvärlden.

Pemco arbetar med principen att ingen kund är förliten och ska vara i focus för vårt arbete. Vi strävar efter att erbjuda den bästa lösningen till de bästa möjliga villkoren. Alla våra leverantörer är utvalda tack vare deras pålitlighet och för att de är bland de bästa i branschen.

Vi arbetar enligt just in time och one stop shop konceptet.

Pemco Additives AB människor med mer än 150 års gemensam erfarenhet av branschen.

 

 

Integritets policy

Pemco Additives bryr sig om och prioriterar din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda denna på bästa sätt. Läs vår integritetspolicy här

PDS och MSDS

Kontakta oss för den senast utgåvan av PDS och MSDS på products@pemco.org